Liebster Award from Cik Wanie Belog



First Liebster Award from Cik Wanie Belog. Apa itu Liebster Award? Baca SINI.

Ok. Soalan yang diberi oleh Cik Wanie ialah:

1)Pandangan first anda tentang blog saya bila awak masuk sini/ maybe pandangan awk tentang saya?2)Berapa umur awak?3)Cadangkan kpd sy blog mana yg patot sy kunjungi?:)4)Adakah awak cepat merajuk?5)Moment yang xpernah awak lupakan sepanjang hidup setakat hari ini?6)Lagu favourite awak?7)Warna kegemaran?8)Aktiviti hujung minggu?9)Tema raya tahun ini?10)Warna kegemaran?11)Tempat/Negara yang awak nk pergi sesangat?

Jawapan Anem:

1. Mungkin awak ni seorang yang neat and tidy. Sebab blog Cik Wanie kemas. Tapi cuba tukar header tu kepada header yang lebih menarik sikit sebab nampak macam serabut. Hihihi
2. Saya 18 tahun.
3. Cik Lisa, Fatin Diana, Pengasas Mr and Mrs Bloggie, Hasrul Hassan4. Yup. Saya cepat sentap and merajuk. Wakaka
5. Too many memories. :')
6. Semua lagu Ellie Goulding.
7. Warna kawaii
8. Keluar dengan family/member/loved ones.
9. Purple.
10. Warna kawaii laa.
11. Paris. Kota Cinta.


Ok itu sahaja. Giliran Anem pulak nak bagi 11 soalan kepada 11 blogger lain. Weeee... Soalannya, Siapa nak remote??!! Hihihi kidding-2.

Ok soalannya,

1. Pandangan awak tentang blog saya?
2. Nama penuh?
3. Aktiviti masa lapang?
4. Suka KPop?
5. Beritahu kenapa awak suka/tidak suka KPop.
6. Cartoon kegemaran?
7. Suka novel?
8. Beritahu kenapa suka/tidak suka novel?
9. Pakai jam tangan kiri/kanan?
10. Awak buat blog untuk apa?
11. Nak jadi bloglist saya tak? Kalau nak tinggalkan link di entry ini.


SIAPAKAH YANG BERTUAH ITU?

1. Reini Razak
2. http://nineteencapri.blogspot.com/
3. http://aniesaahmad.blogspot.com/
4. http://lovehim30.blogspot.com/
5. http://smilingsafieqa.blogspot.com/
6. http://ninahaniadin.blogspot.com/
7. http://mydreamland1621.blogspot.com/
8. http://in-finitedream.blogspot.com/
9. http://nurulasyikinmohdanuar.blogspot.com/
10. http://sarahairudin.blogspot.com/
11. http://www.milikallahsepenuhnya.blogspot.com/

Ok itu sahaja. TQVM.

3 comments:

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Selamat menjawab sesi soal menyoal. heheheheh

aniesa ahmad said...

Terima kasih tag .. Insyaallah, bila kita on9 pkai laptop kita jawab .. :D

aniesa ahmad said...

Dah jawab soalan. Kalau ada masa dipersilakan untuk tengok jawapan. :D

http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award-2.html