Penyelesaian Bagi Follow Blogger.



Comelkan cincin ni? Ok ni takda kena mengena dengan tajuk dekat atas tu eh.

Semenjak dua menjak tiga menjak ni Google Friend Connect ada masalah dalam mengikuti(follow) bloggers. Same goes to me. Dah banyak kali try tapi tak boleh jugak. So, Anem ada penyelesaian untuk korang especially untuk orang yang nak join giveaway and nak follow banyak bloggers.

  • Memula pergi dekat dashborad korang and klik yang di highlight kuning tu.


  • Then dia akan keluar macam gambar dekat bawah ni. So, masukkanlah link blog yang korang nak follow tu.

      • Kalau banyak tekan +Add tu. 
      • Dah siap!







      1 comment:

      Mummy-Ann said...

      Assalam Anem.. Mummy dah cuba cara anem suggest ni, tapi still ada error nak follow..