Penyelesaian Bagi Follow Blogger.



Comelkan cincin ni? Ok ni takda kena mengena dengan tajuk dekat atas tu eh.

Semenjak dua menjak tiga menjak ni Google Friend Connect ada masalah dalam mengikuti(follow) bloggers. Same goes to me. Dah banyak kali try tapi tak boleh jugak. So, Anem ada penyelesaian untuk korang especially untuk orang yang nak join giveaway and nak follow banyak bloggers.

  • Memula pergi dekat dashborad korang and klik yang di highlight kuning tu.


  • Then dia akan keluar macam gambar dekat bawah ni. So, masukkanlah link blog yang korang nak follow tu.

      • Kalau banyak tekan +Add tu. 
      • Dah siap!







      2NGIVEAWAY BY CN



      Salam..

      tekan banner untuk join!

      Due Date : 1 April 2014
      Annouce Winners: 3 April 2014


       By Random ->Hadiah Menanti Untuk 3 pemenang:  :

      Keychain Felt Craft couple x 1




      Topup RM5 x 2



      Jemput kawan-kawan memeriahkan lagi GA ini.
       Terima Kasih.

      SCREENSHOT UNTUK IKLAN DI BAWAH:




      Simple Giveaway by H&A

      Salam.. Alhamdulilah akhirnya berjaya juga melancarkan giveaway ni..
      firstly, dila nak minta maaf sebab buat GA ni lambat terutama bagi yang sponsar GA ni..
      dila and my partner berharap GA ni dapat sambutan yang menggalakkan dan meletop2.. :)
      and terima kasih untuk semua yg sudi sponsar GA ni :)

      http://myimpiannaad.blogspot.com/2014/03/simple-giveaway-by-h.html
      SYARAT-SYARATNYA:
      • Hanya Blogger sahaja yang boleh Join..
      • Semua peringkat umur
      • Perempuan atau lelaki boleh je Join
      • Wajib ikut semua syarat yang ditetapkan oleh SPONSAR (lihat bawah)


      FOLLOW BLOG SPONSAR:

           trendmalaya , terataiungu (klik 1 iklan)  , hanim  , chea , aliyahsyofia , my blog

      LIKE SEMUA PAGE SPONSAR:



      LIKE INSTAGRAM

      misscheare (wajib yang ada akaun instagram)


      Segmen Bloglist April 2014


      KLIK BANNER.




      Giveaway Simple-Simple by Shad

      Greetings and Assalamualaikum to all.
      Jemput Join ya.


      Klik Banner untuk Join

      Senarai Hadiah

      R Series Luxury Set from Cosway x2
      Novel Pilihan Sendiri x5
      R Series Hand & Body Lotion x3
      Bawal Plain + Cute Brooch x3
      Top-up RM5 x5

      Due Date : 21 April 2014

      Redo A Blog

       




      I have delete my old blog (sillylife96.blogspot.com) and opened a new blog. Wait and see what gonna happen!

      Bismillahirahmanirahim